ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ - ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Μεταβίβαση Αυτοκινήτου

Αναλαμβάνουμε την μεταβίβαση του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας σου, οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι, εύκολα, γρήγορα μόνο με 25€, χωρίς να τρέχεις και να περιμένεις σε ουρές Εφορίας, τράπεζας και Υπουργείο Μεταφορών.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τις εξουσιοδοτήσεις μας (μία εξουσιοδότηση για τον αγοραστή και άλλη μια για τον πωλητή) και στη συνέχεια να τη θεωρήσεις με το γνήσιο της υπογραφής στο πλησιέστερο Αστυνομικό τμήμα ή στο Κ.Ε.Π. Άν διαθέτεις κωδικούς taxisnet και κωδικούς E-banking μπορείς να εκδόσεις ηλεκτονική εξουσιοδότηση.

Έπειτα ταχυδρομείς:

  • Την πρωτότυπη άδεια κυκλοφορίας,
  • Μια φωτοτυπία του Κ.Τ.Ε.Ο. (αν δικαιούται να διαθέτει το όχημα),
  • Την εξουσιοδότηση, ( κατέβασε την εδώ σε μορφή PDF ), ή μπορείς να εκδόσεις ηλεκτρονική ( εξοσιοδότηση από εδώ ), αν διαθέτεις κωδικούς taxisnet και κωδικούς E-banking, κάνεις είσοδο στην υπηρεσία.
  • Κυριότητα (πράξη εξόφλησης) αν ο πωλητής δεν εξόφλησε την τιμή του αυτοκινήτου και υπάρχει παρακράτηση κυριότητας.
  • Αν ο πωλητής ή ο αγοραστής είναι εταιρεία τότε χρειάζεται και το καταστατικό της εταιρείας. με τις τροποποιήσεις του για (τις εταιρείες Ο.Ε. ή Α.Ε.), ή το Φ.Ε.Κ. ίδρυσης με το Φ.Ε.Κ. εκπροσώπων, για τις εταιρείες (Ε.Π.Ε. και Α.Ε.).
  • Κάλεσε μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 23210.63963 ή 6937.113.988, για να δούμε μαζί τα χαρτιά του αυτοκινήτου σου αν είναι εντάξει πριν μας τα στείλεις .
Κόστος μεταβίβασης (δες εδώ για αυτοκίνητο και εδώ για μοτοσυκλέτα
Δωρεάν μεταφορικά
Χρόνος ολοκλήρωσης της μεταβίβασης 1 εργάσιμη ημέρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις