Τελη κυκλοφοριας με τον μηνα για αρση ακινησιας οχηματων 2015.

Τέλη κυκλοφορίας ακινησίας

Όσοι θελήσουν να κάνουν άρση ακινησίας ενός Ι.Χ., αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας που είχαν καταθέσει πινακίδες για να γλιτώσουν τα τέλη κυκλοφορίας, μπορούν να καταβάλλουν αναλογικά τέλη κυκλοφορίας για το χρονικό διάστημα από την άρση της ακινησίας μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Για παράδειγμα, εάν ιδιοκτήτης ακινητοποιημένου Ι.Χ. αυτοκινήτου προχωρήσει σε άρση ακινησίας στις 18 Μαΐου, θα κληθεί να καταβάλει τέλη κυκλοφορίας για την περίοδο από την 1η Μαΐου μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2015, δηλαδή για διάστημα 8 μηνών, καταβάλλοντας τα 8/12 του ετήσιου ποσού τελών κυκλοφορίας που αντιστοιχούν στο όχημα, σύμφωνα με τη διάταξη που υπογράφει η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Ν. Βαλαβάνη. 

Στην έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους αναφέρεται ότι από την εφαρμογή του ανωτέρω μέτρου αναμένεται να επέλθει αύξηση των εσόδων, λόγω του κινήτρου που παρέχεται στους ιδιοκτήτες ακινητοποιημένων οχημάτων.

Κερδίζετε χρόνο και σας απαλλάσσουμε από τις ατελείωτες ουρές της εφορίας, αναλαμβάνοντας όλη τη διαδικασία της άρσης του οχήματος σας αυθημερόν.


Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις